Sign in to follow this  
Followers 0
Qomarf

Mount rootfs as read only error...!!PLZ HELP

6 posts in this topic

Hi Everyone

It's been a while since I am into jailbreaking 3gs iphones...recently after i upgraded+jb'd into ios5...i decided to do it again....i used redsn0w the first time which went great...now whenever i m trying using redsn0w_win_0.9.9b7 i am getting "mount rootfs as read only error"...i have also seen this issue raised in various forums but funny thing no one seems to address this issue...my current alternative is creating custom ipsw via sn0wbreeze and then restoring it from itunes...but redsn0w was much more convenient. Put that aside my question is where is the problem and what is the remedy?

I would be more than glad and thankful if someone gives this a shot and in return i m willing to cooperate in any ways possible.

PLEASE HELP!!

-qomarf

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

You could just restore and rejailbreak...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

You mean restore via stock firmware using itunes and then use redsn0w again?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yea if you really want or you could wait for someone to tell you how to fix it, but the quickest way ATM would be restore and jailbreak again.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well i am did tht using sn0wbreeze but can't do so using redsn0w..whenever i try with redsn0w it givs me tht error!..right nw it's working n all bt let's say if i want to rejailbreak using redsn0w i will definilli get tht error!

Yea if you really want or you could wait for someone to tell you how to fix it, but the quickest way ATM would be restore and jailbreak again.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Let me get one thing clear..do i hav to restore and then use redn0w?..can i not just directly use redsn0w on my working iphone 3gs (fw 5.0) by putting it into DFU...is restore mandatory before using redsn0w?

Btw thnks for putting ur thoughts in this.

Well i am did tht using sn0wbreeze but can't do so using redsn0w..whenever i try with redsn0w it givs me tht error!..right nw it's working n all bt let's say if i want to rejailbreak using redsn0w i will definilli get tht error!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.